Master Teline on uuden ajan palveluyritys, joka tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden ratkaista mainonnan haasteet kokonaisvaltaisesti saman kanavan kautta.

Tarjoamme yli 20-vuoden kokemuksella kuluttaja- ja tapahtumamarkkinoinnista, uusia ja erilaisia ratkaisuja tulla huomatuksi tavoitellussa kohderyhmässä messuilla, tapahtumissa sekä myymälämarkkinoinnissa.

Perinteisten keinojen lisäksi haemme asiakkaalle aidosti lisäarvoa tuottavia asiakaslähtöisiä ratkaisuja, jotka taatusi kiinnittävät kohderyhmän huomion.

Kaikkea emme mekään ole vielä keksineet, mutta ottamalla rohkeasti yhteyttä, näytämme innovatiivisuutemme ja osaamisemme!

Herätä kohderyhmäsi mielenkiinto – näyttävien ja helposti siirreltävien mediaratkaisujemme avulla. Käytä omaa luovuuttasi tai anna meidän tehtäväksi suunnitella sinulle ja kohderyhmällesi osuvin ratkaisu.

PALVELU on sitä, että asiakas on kaikissa olosuhteissa tyytyväinen toimintaamme. Se perustuu asiakaslähtöiseen ajatteluun ja siihen, että asiakas saa mitä odottaa ja mahdollisesti paljon enemmän.

LAATU on sitä, että tuote täyttää asiakkaan odotukset tai jopa ylittää ne. Toimimme yhteistyössä tarkkaan valittujen alihankkijoiden ja maahantuojien kanssa, joiden laatu ja toimintatapa on yleisesti tunnettuja sekä hyväksi todettuja

EDULLISUUS on sitä, että hinta ja laatu kohtaavat toisensa oikeassa suhteessa. Tuotteen tehtävän ja kestoiän on katettava siihen kohdistuneen taloudellisen panostuksen

Yhteistyöterveisin,

E-mail: [email protected]